Bekend van TV Wonen
Gratis advies aan huis
Alleen kwaliteitsmerken
CBW-erkend
100% Klanttevredenheid

Op Bouw&Reno, dé bouw- en renovatiebeurs, vind je alle mogelijke tips en tricks, nuttige adressen en creatieve ideeën voor een geslaagd (ver)bouwproject. Heb je plannen om te bouwen of te renoveren? Breng dan tussen zaterdag 12 en zondag 20 januari 2019 zeker een bezoekje aan Bouw&Reno in Antwerp Expo.

Drie redenen om Bouw&Reno te bezoeken:

1. Alle info op 1 plek
Keukens, sanitair, isolatie, woningbouw, vloeren, … noem maar op. Op bouw&reno vind je 250 exposanten uit de (ver)bouwsector onder 1 dak. bouw&reno bezoeken = je tijd efficiënt benutten.

2. Gratis professioneel advies
Stel al je vragen tijdens een persoonlijke, objectieve adviessessie van zo’n 20 minuten. Onze adviseurs zijn pro’s in domotica, interieurschrijnwerk, dakwerken, duurzaam bouwen, werken met een architect …

3. Vakmensen uit je buurt
Op bouw&reno vind je regionale dealers die jouw (ver)bouwplannen in goede banen leiden. Je merkt meteen of het klikt en je kan direct een afspraak maken.

Gratis toegang

Ben je van plan om Bouw&Reno te bezoeken? Kom dan naar onze showroom voor gratis entreekaarten. De stand van VDS Vloeren vind je in Hal 3, Stand 3274.

Wij helpen u graag…

Door het brede aanbod laminaatvloeren, PVC-vloeren en houten vloeren ziet u misschien van de bomen het bos niet meer. VDS Vloeren geeft u graag advies en helpt u graag met uitzoeken van uw droomvloer. Onze adviseurs kijken samen met u naar uw situatie om zo tot de perfecte match te komen. Ook bieden wij de mogelijkheid voor het maken van een afspraak aan huis.