Bekend van TV Wonen
Gratis advies aan huis
Alleen kwaliteitsmerken
CBW-erkend
100% Klanttevredenheid

De VDS website bestaat al geruime tijd en de behoefte was er om een ietwat modernere en up to date website te brengen. De goed lopende en bestaande website werd onder handen genomen door experten en werd in een mum van tijd in een modern jasje gegoten. Het resultaat mag er zijn !
Het is een eenvoudig te navigeren, mooie en heldere website geworden waarop alle onderdelen goed vindbaar zijn.

Waarom heeft VDS Vloeren een nieuwe website laten maken ? Daar zijn tal van redenen voor :
– Omdat VDS Vloeren in alles wat ze doen innoverend en trendsetter wil zijn
– Een nieuwe website en uitstraling werken altijd
– VDS Vloeren is vanaf nu beter vindbaar op internet
– De website en de inhoud van de website zijn nog meer gericht op huidige collectie
– Het is vanaf nu duidelijker voor de eindconsument hoe een afspraak te maken
– Alle showrooms over gans Nederland zijn op www.vds-vloeren.nl nu op terug te vinden
– Ook alle persberichten zijn terug te vinden op de nieuwe website
– De maatschappelijke betrokkenheid van VDS is erop terug te vinden cfr Sophia kinderziekenhuis
– Realisaties van eigen projecten zijn beter zichtbaar en zijn ook makkelijker vindbaar

Kwaliteit
Kiest de consument of architect voor VDS Vloeren, dan kiest men voor kwaliteit. Bij aankoop van een VDS Vloer kiest de consument of professioneel niet alleen voor kwalitatief hoogstaande producten, maar ook voor een bedrijf met een goed team van adviseurs en opgeleide parketteurs. En men kiest voor een service die al jaren ons kenmerk is. Het prijskaartje is belangrijk, niemand wil teveel betalen. Kiest de consument bij VDS Vloeren voor een laminaat, houten of PVC vloer, dan nog staat kwaliteit voorop.

Afspraak via website
Heeft de consument weinig tijd? Is de consument slecht ter been? Of vindt hij het gewoon prettig om thuis de showroom te bezichtigen? Wij gaan graag langs bij de consument met uitgebreide bemonstering voor een nieuwe vloer of renovatie en een goed advies. Uiteraard geheel vrijblijvend en geheel op tijdsschema ingepast.
Het maken van een afspraak kan via de website

VDS Showrooms
De hoofdvestiging van VDS-Vloeren is gevestigd in Steenbergen maar VDS Vloeren betrekt per 1 januari in Roosendaal op een toplocatie zijn nieuwe vestiging. Daarnaast zijn er nog 15 bezichtigingspunten door heel Nederland. In deze bezichtigingspunten krijgt men alle gelegenheid om op het gemak rond te kijken. De opstellingen zijn zo gemaakt dat de consument een reëel beeld krijgt van de mogelijkheden. Daarnaast staat alles gevarieerd opgesteld met voldoende wisselingen in stijl, materialen en prijs. Bij VDS kan men kosteloos parkeren. De showroom is ook ’s avonds op afspraak geopend. De VDS adviseurs komen ook graag ’s avonds bij de consument thuis.

Eerlijkheid

VDS-Vloeren streeft ernaar om voor elke klant een vloer samen te stellen geheel naar hun wensen en budget. Wij vinden het erg belangrijk dat achteraf geen bijkomende kosten berekend worden. Daarom krijgt de consument van VDS een complete prijs, zonder verrassingen achteraf. Dit geeft zekerheid met als basis eerlijkheid.

Service
Kiest u voor VDS Vloeren dan biedt VDS, buiten een goed product, ook een uitmuntende service. Dit ziet u terug in:
– 16 showrooms bezichtigingspunten door heel Nederland
– Indien gewenst een showroom / bezoek aan huis
– Gratis voorcontrole
– Goede kennis en deskundig advies
– Ervaren parketteurs en egaliseurs
– Verhuisservice
– Gratis inkorten keukenplint + deuren
– Lange garanties
– Volledige ontzorging
VDS Vloeren is ook dit jaar aanwezig op VT Wonen & Designbeurs in Amsterdam RAI en dit van dinsdag 27 september tem zondag 2 oktober op volgende locaties :

Stand VDS Vloeren
Hal 12
Stand 069

Kinderkamer Donald Duck
VDS Vloeren plaatst de COREtec® vloer in de ingerichte kinderkamer van Donald Duck
Hal 12
Stand 032A

Wij helpen u graag…

Door het brede aanbod laminaatvloeren, PVC-vloeren en houten vloeren ziet u misschien van de bomen het bos niet meer. VDS Vloeren geeft u graag advies en helpt u graag met uitzoeken van uw droomvloer. Onze adviseurs kijken samen met u naar uw situatie om zo tot de perfecte match te komen. Ook bieden wij de mogelijkheid voor het maken van een afspraak aan huis.