Bekend van TV Wonen
Gratis advies aan huis
Alleen kwaliteitsmerken
CBW-erkend
100% Klanttevredenheid

Om uw vloer te beschermen adviseren wij ScratchNoMore beschermdoppen voor onder de stoelen. Maar waarom werken de beschermdoppen van Scratch no more beter dan vilt of teflon?

Waarom vilt niet werkt

Vilt slijt snel wanneer je met je stoelen schuift en daardoor gaat het vaak maar 3 maanden mee. Bovendien komt er vuil zoals zand gemakkelijk onder het vilt terecht. Wanneer je dan met je stoel schuift wordt het zand als schuurpapier over je vloer getrokken.

Hoe zit het dan met teflon?

Teflon is een ander veelgebruikt materiaal voor beschermdoppen. Dit gaat langer mee dan vilt, maar heeft het nadeel dat het een hard materiaal is. En helaas werkt een harde beschermdop niet op een harde vloer. Net zoals bij vilt komt vuil zoals zand onder de beschermdop terecht, waardoor dit in de vloer gedrukt wordt en dus krassen veroorzaakt. Ook maken teflon beschermdoppen vrij veel lawaai bij het schuiven, wat als vervelend kan worden ervaren.

Gegarandeerd krasvrij

De beschermdoppen van Scratch no More zijn voorzien van drooglooptapijt. Hierdoor komt het vuil niet onder maar tussen de beschermdop te zitten. Daarbij gaan ze ook nog eens véél langer mee dan vilt. Een fijne bijkomstigheid is dat de beschermdoppen ook nog eens geluiddempend werken. Kortom: Scratch no More is gegarandeerd krasvrij, duurzaam in gebruik én werkt geluiddempend!

Bekijk de video:

Maak een afspraak

U bent welkom tijdens onze openingstijden op onze bedrijf in Oud Gastel/Roosendaal. Ons bedrijf is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10 tot 17 uur. Op maandag is ons bedrijf gesloten. De koffie staat voor u klaar.

Maakt u liever vooraf een afspraak? Via onderstaand formulier kunt u gemakkelijk en snel een afspraak maken. Op deze manier kunnen we tijd voor u inplannen voor een adviesgesprek over onze vloeren of een afspraak inplannen bij u thuis. Wij nemen zo snel mogelijk contact op na ontvangst van uw aanvraag.