Bekend van TV Wonen
Gratis advies aan huis
Alleen kwaliteitsmerken
CBW-erkend
100% Klanttevredenheid

Een ruim aanbod aan vloeren bij de Haagse showroom.

Bij www.vds-vloeren.nl vindt u een groot assortiment van de nieuwste vloeren. Deze vloeren zijn geselecteerd op basis van kwaliteit. Zo weten wij dat wij u goede producten aanbieden. Er zijn verschillende varianten van de vloeren beschikbaar. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan prachtige, warme houten vloeren of makkelijk te monteren laminaat. Natuurlijk kunt u ook voor andere vloeren, zoals bijvoorbeeld pvc, bij ons terecht.

U kunt bij VDS Vloeren de nieuwste trends op het gebied van vloeren verwachten. Natuurlijk worden er ook klassiekers aangeboden, zodat er altijd iets is dat bij u en uw woonsituatie past. Wanneer u de vloeren wilt bekijken, is dit mogelijk. VDS Vloeren heeft namelijk showrooms op 18 locaties in Nederland. Hierdoor is er altijd wel een showroom bij u in de buurt. Door een afspraak te maken, kunt u de vloeren komen bekijken op een voor u geschikte datum en tijd. De showroom is dus alleen op afspraak te bezoeken. Dit is zo, omdat deze in samenwerking met de leveranciers wordt verzorgd. Dat betekent ook dat wij u meteen de nieuwste producten kunnen laten zien.

Wanneer u een afspraak heeft gemaakt in de showroom, wordt u hartelijk ontvangen door een van de deskundige specialisten. Deze hebben al jaren ervaring in de branche en zijn op de hoogte van de huidige trends. Hierdoor kunnen ze u ook tips geven op het gebied van styling en weten ze precies wat past bij de sfeer van uw huis. Vanzelfsprekend is elke afspraak vrijblijvend en kunt u ook zelf rondkijken in de showroom. Deze is gevuld met de nieuwste producten. Soms kunt u zelfs vloeren bekijken die nog niet te bestellen zijn bij andere winkels. Wanneer u een keuze gemaakt heeft, kunt u de vloer die u heeft gekozen ook direct kopen. Dat maakt de dag in de showroom helemaal compleet.

Maak een afspraak

U bent welkom tijdens onze openingstijden op onze bedrijf in Oud Gastel/Roosendaal. Ons bedrijf is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10 tot 17 uur. Op maandag is ons bedrijf gesloten. De koffie staat voor u klaar.

Maakt u liever vooraf een afspraak? Via onderstaand formulier kunt u gemakkelijk en snel een afspraak maken. Op deze manier kunnen we tijd voor u inplannen voor een adviesgesprek over onze vloeren of een afspraak inplannen bij u thuis. Wij nemen zo snel mogelijk contact op na ontvangst van uw aanvraag.