Bekend van TV Wonen
Gratis advies aan huis
Alleen kwaliteitsmerken
CBW-erkend
100% Klanttevredenheid

Virtueel winkelen bij VDS Vloeren

Onze showroom is volledig vernieuwd, is bijna twee keer zo groot geworden, en heeft een oppervlakte gekregen van maar liefst 1000m2! Hierdoor kunnen wij u nog beter van dienst zijn met een groter aanbod aan merken en vloeren.

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus kunnen wij u nog niet persoonlijk in onze showroom ontvangen. Maar daar hebben wij een oplossing voor.

Laat u virtueel rondleiden door onze winkel

Na het maken van een afspraak, leggen onze collega’s van de verkoopafdeling contact met u via whatsapp of facetime en zo kunt u virtueel door onze showroom ‘lopen’.

u kunt vragen stellen en advies inwinnen. Als u een mooie vloer ziet die aansluit bij uw wensen, kunt u daarvan de vloerstalen afhalen bij ons bedrijf zodat u ze in het echt kan bewonderen in uw eigen woning.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in om een afspraak in te plannen of neem telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 085 – 0645 299.

Maak een afspraak

U bent welkom tijdens onze openingstijden op onze bedrijf in Oud Gastel/Roosendaal. Ons bedrijf is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10 tot 17 uur. Op maandag is ons bedrijf gesloten. De koffie staat voor u klaar.

Maakt u liever vooraf een afspraak? Via onderstaand formulier kunt u gemakkelijk en snel een afspraak maken. Op deze manier kunnen we tijd voor u inplannen voor een adviesgesprek over onze vloeren of een afspraak inplannen bij u thuis. Wij nemen zo snel mogelijk contact op na ontvangst van uw aanvraag.