Bekend van TV Wonen
Gratis advies aan huis
Alleen kwaliteitsmerken
CBW-erkend
100% Klanttevredenheid

Uw nieuwe Houten vloer in Rotterdam bekijken?

Een houten vloer geeft warmte en elegantie aan je woning, er gaat niets boven de pracht van een houten vloer. Je raakt nooit uitgekeken op zijn uitzonderlijke schoonheid en hij geeft je levenslang plezier. VDS-Vloeren stelt je, als vloerspecialist, met veel genoegen een innovatief gamma van samengestelde houten vloeren voor. Naast de parketvloeren van Quick-Step voeren wij ook een collectie Hollandsche vloeren.

Onze Rotterdamse Houten vloeren showroom

Uw nieuwe houten vloer kunt u bekijken bij ons in de showroom in Rotterdam. In onze showrooms krijgt u alle gelegenheid om op uw gemak rond te kijken en wordt u begeleidt door een professionele adviseur op het gebied van vloeren en huisinrichting. Onze Rotterdamse showroom (we hebben er 18) staat boordevol met vloeren in allerlei soorten, maten en prijsklassen. Uiteraard kunt u kosteloos parkeren. Mocht u liever een adviseur bij u thuis hebben dan kan dat uiteraard ook (klik hier voor een thuisafspraak).

Mocht u alvast willen bekijken wat voor soort vloeren we allemaal in ons assortiment hebben dan kan dat natuurlijk. Bekijk al onze houten Vloeren>>

 

 Waarom zou je voor VDS-Vloeren kiezen?

  • Standaard minimaal 25 jaar garantie op uw vloer
  • Goed opgeleide parketteurs
  • Onze houten vloeren zijn handbewerkt en gemaakt in Nederland
  • We hebben onze eigen leggers opgeleid en maken dus geen gebruik van ZZP’ers
  • 18 showrooms door heel Nederland

Om een afspraak te maken voor het bezoek van de Rotterdamse showroom om de allernieuwste houten vloeren te bekijken kunt u het contactformulier hieronder invullen. Wij bellen u dan terug en voorzien u gelijk van advies mocht dat nodig zijn!

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Gewenst tijdstip?

Vraag of opmerking


Wij helpen u graag…

Door het brede aanbod laminaatvloeren, PVC-vloeren en houten vloeren ziet u misschien van de bomen het bos niet meer. VDS Vloeren geeft u graag advies en helpt u graag met uitzoeken van uw droomvloer. Onze adviseurs kijken samen met u naar uw situatie om zo tot de perfecte match te komen. Ook bieden wij de mogelijkheid voor het maken van een afspraak aan huis.