Bekend van TV Wonen
Gratis advies aan huis
Alleen kwaliteitsmerken
CBW-erkend
100% Klanttevredenheid

VDS Vloeren gaat voor 100% klanttevredenheid, dat is de basis in het doen en denken van alle medewerkers. Al vanaf de oprichting van het bedrijf wordt de reputatie van VDS Vloeren op dit gebied waargemaakt. In een markt waar iedereen de verhalen wel kent over wat er allemaal mis kan gaan met een vloer, vormt VDS Vloeren de positieve uitzondering.

Laminaatvloeren

Wie een laminaatvloer koopt, doet dat altijd met de bedoeling om hiervan zo lang mogelijk te genieten. De keuze van de vloer is bepalend voor de sfeer in huis en voor de verdere inrichting. Genoeg reden om enkel tevreden te zijn met een laminaatvloer die een sfeer creëert waarbij u zich goed voelt, die uw woning meerwaarde geeft en ook nog eens makkelijk te onderhouden is.

De voordelen van laminaat zijn bij een ieder bekend. Vandaar ook dat dit product zichzelf verkoopt.

Bekijk onze Laminaatvloeren >>

PVC Vloeren

PVC is de nieuwe trend in wonen. Niet alleen door de prachtige uitstraling waar je zowel strakke interieurs als nostalgische interieurs kunt creëeren, maar ook door heel simpel: Weinig onderhoud! In onze showrooms hebben wij een keus uit ruim 500 soorten, kleuren en designs van PVC Vloeren.

De voordelen van PVC Vloeren:

  • Geen onderhoud
  • Mooie uitstraling
  • Vast verlijmd of click
  • Lange garanties
  • Geschikt voor vloerverwarming en -koeling
  • Makkelijk zelf te plaatsen
  • Slijtvast
  • Vochtbestendig
  • Geen hinderlijke contactgeluiden

Bekijk onze PVC Vloeren >>

Houten vloeren

VDS-Vloeren is van oorsprong een parketspeciaalzaak. Dit omdat wij hout een warm hart toedragen. Tegen de uitstraling van een echte houten vloer kan niets op. Van een superstrakke, moderne inrichting tot een meer gezellige of klassieke. Een mooie houten vloer staat altijd en geeft direct karakter aan een ruimte. Bovendien is hout oneindig veelzijdig, duurzaam en makkelijk te bewerken.

Een houten vloer is een investering ‘FOR LIFE’

Een houten vloer geeft warmte en elegantie aan je woning, er gaat niets boven de pracht van een houten vloer. Je raakt nooit uitgekeken op zijn uitzonderlijke schoonheid en hij geeft je levenslang plezier. VDS-Vloeren stelt je, als vloerspecialist, met veel genoegen een innovatief gamma van samengestelde houten vloeren voor.

Bekijk onze houten vloeren >>

Trapbekleding

Is uw trapbekleding aan vernieuwing toe of wilt u de trap opknappen? Natuurlijk kunt u uw traptreden laten bekleden met nieuwe vloerbedekking. Dit soort trapbekleding gaat echter niet zo lang mee als hout of PVC.

Onze vakbekwame parketteurs hebben ruime ervaring, het bekleden van trappen met PVC, parket of laminaat is telkens opnieuw een uitdaging. Vraag naar de all-in prijs in onze showroom, of laat onze adviseur een offerte maken bij u thuis.

Onze vakmensen plaatsen, vaak binnen 1 dag, de trapbekleding zonder hak- en breekwerk.

Bekijk onze trapbekleding >>

Vloerrenovatie

Een parketvloer heeft na jaren intensief gebruik onderhoud nodig, VDS-Vloeren is in staat uw vloer weer dezelfde uitstraling te geven als toen hij gelegd werd.

Onze adviseur kijkt vooraf of het de moeite waard is om uw vloer te renoveren en zal advies uitbrengen over een nieuwe oppervlakte behandeling die bij u, uw omstandigheden en uw interrieur past.

Door moderne technieken kan ook het onderhoud eenvoudiger gemaakt worden.

Bekijk onze vloerrenovatie >>

Wij helpen u graag…

Door het brede aanbod laminaatvloeren, PVC-vloeren en houten vloeren ziet u misschien van de bomen het bos niet meer. VDS Vloeren geeft u graag advies en helpt u graag met uitzoeken van uw droomvloer. Onze adviseurs kijken samen met u naar uw situatie om zo tot de perfecte match te komen. Ook bieden wij de mogelijkheid voor het maken van een afspraak aan huis.