Bekend van TV Wonen
Gratis advies aan huis
Alleen kwaliteitsmerken
CBW-erkend
100% Klanttevredenheid

Even voorstellen

Vanuit VDS Vloeren zijn mijn collega’s en ik dagelijks druk bezig voor en met onze klanten. Of dat nou in de showroom is, per telefoon of per mail. Wie zijn nu de mensen die VDS Vloeren draaiende houden? Wie krijgt u nou aan de telefoon, wie zijn naam staat er onder de mail of wie kan u verwachten als u een vloer bij heeft gekocht?

De directie

Laat ik beginnen met het voorstellen van de directie. Patrick van der Smisse is de eigenaar van VDS Vloeren. Ooit zelf begonnen als vloerlegger bij Bruijnzeel, van waaruit hij zelf aan de slag is gegaan als ZZP’er, om van lieverlee zijn eigen bedrijf op te starten. Aan zijn zijde zijn steun en toeverlaat, zijn vrouw Marina Plasmans.

Het kantoor

In de loop der jaren zijn er steeds wat meer mensen in dienst gekomen. Laat ik beginnen met de showroom en het kantoor. Wendy is sinds ruim 4 jaar werkzaam bij VDS Vloeren en houdt zich voornamelijk bezig met de administratie, planning en inkoop. Onze grote kracht achter de schermen dus! In de showroom is de kans groot dat u mij, Eva, tegenkomt. Naast de sales ben ik ook voor een groot deel verantwoordelijk offertes, een stukje marketing en social media.

De vloerleggers

Last, maar zeker, not least, de vloerleggers! Inmiddels zijn er 3 vloerleggers fulltime bij ons aan het werk. Hun namen zijn Lieven, Ed en Miquel. Dit zijn de mannen die uiteindelijk bij u over de vloer komen. Zij zijn allemaal opgeleide vloerleggers en volgen regelmatig bijscholingen en opfriscursussen, om ervoor te zorgen dat uw vloer prachtig wordt opgeleverd!

Wij helpen u graag…

Door het brede aanbod laminaatvloeren, PVC-vloeren en houten vloeren ziet u misschien van de bomen het bos niet meer. VDS Vloeren geeft u graag advies en helpt u graag met uitzoeken van uw droomvloer. Onze adviseurs kijken samen met u naar uw situatie om zo tot de perfecte match te komen. Ook bieden wij de mogelijkheid voor het maken van een afspraak aan huis.