Meerdere showroomlocaties
gratis advies aan huis
alleen kwaliteitsmerken
bekend van VT Wonen
CBW-erkend


De hoofdvestiging van VDS-Vloeren is gevestigd in Oud Gastel – Roosendaal, daarnaast hebben wij nog diverse showrooms in Brabant en Zuid Holland. In deze showrooms krijgt u alle gelegenheid om op uw gemak rond te kijken. De opstellingen zijn zo gemaakt dat u een reëel beeld krijgt van de mogelijkheden. Daarnaast staat alles gevarieerd opgesteld met voldoende wisselingen in stijl, materialen en prijs. Bij ons kunt u kosteloos parkeren. Onze showroom is ook ’s avonds op afspraak geopend. Onze adviseurs komen ook graag ’s avonds bij u thuis.

Openingstijden showroom

Onze showroom is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10:00u tot 17:00u.
Op maandag is ons bedrijf gesloten.

Direct contact opnemen

Bel 0850 645 299 of mail naar info@vds-vloeren.nl

Afspraak maken?

Als u bij uw bezoek aan onze showroom direct geholpen wilt worden, adviseren wij u van te voren een afspraak te maken. Wij maken dan voldoende tijd voor u vrij om u uitgebreid te kunnen informeren en adviseren. U heeft liever advies thuis aan uw keukentafel? Dat kan ook bij VDS-Vloeren, wij komen graag vrijblijvend bij u langs.

Via het onderstaande formulier kunt u gemakkelijk en snel een afspraak maken waar en wanneer u het uitkomt. Of het nu gaat om een bezoek aan één van onze showroomlocaties of een afspraak bij u thuis. Een vloer kopen doet u niet elke dag, daarom staat VDS-Vloeren garant voor persoonlijk, deskundig en betrouwbaar advies, een heldere offerte en eerlijke prijzen.

Hoofdvestiging Blauwhekken 1D    •   4751 XD te Oud-Gastel  •  kvk  20124024  •  btw  14758759101

Stel hier uw vraag

Maak een afspraak

Via onderstaand formulier kunt u gemakkelijk en snel een afspraak maken.

Let op! Oud Gastel (onze hoofdvestiging) is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10 tot 17 uur. Op maandag is ons bedrijf gesloten. Voor Oud Gastel hoeft u geen afspraak te maken, de koffie staat voor u klaar. Wij staan hier altijd tot uw beschikking. De andere locaties zijn te bezoeken op afspraak met één van onze adviseurs op afspraak.