Bekend van TV Wonen
Gratis advies aan huis
Alleen kwaliteitsmerken
CBW-erkend
100% Klanttevredenheid

De familie Bouwens uit Bergen op Zoom is winnaar van de COREtec wedstrijd op WONEN.nl. Zij zijn winnaar van 30 M2 COREtec® vloer naar keuze, verzorgd door ons bedrijf.

Het was Stef Bouwens die de wedstrijd had opgemerkt via de wekelijkse nieuwsbrief van WONEN.nl. De familie Bouwens koos voor de Coretec Ankara Travertine vloer uit de Stone collectie van COREtec®.

Mevrouw Bouwens : “COREtec® Ankara Travertine Stone is één van de meest trendy vloeren in het gamma. Hij past perfect in onze woonkamer en keuken. De COREtec® vloer is ook heel gemakkelijk in onderhoud !”

coretc vinyl vloer kopen

Tevreden over Coretec

Ans en Stef Bouwens : “We proberen steeds voeling te houden met de nieuwste trends door o.a. beurzen te gaan bezoeken. Er werd ons verteld dat COREtec® de pionier is op het vlak van watervast meerlaagse vloeren. De nieuwe vloeren brengen met de zeer natuurgetrouwe houtdessins warmte in elk interieur. COREtec® staat garant voor optimale akoestiek, comfort, warmte én degelijkheid.We zijn ook heel tevreden over de plaatser van VDS Vloeren. Hij is een echte vakman en heeft de vloer in een minimum van tijd heel goed geïnstalleerd. Wij zijn er uiterst tevreden over.”

 

Coretec mogelijkheden

COREtec® vloeren zijn gemaakt van gerecycleerd hout, bamboo, kalksteen en vinyl. De backing van COREtec® bestaat uit een kurklaag die zorgt voor een perfecte geluidsdemping. Door het lijmloze geïntegreerde kliksysteem kan de COREtec® vloer gemakkelijk geplaatst worden.

COREtec the original is dé revelatie in de categorie van harde vloerbedekkingen, met dank aan de unieke samenstelling van de vloerplank. Door een beschermlaag is een COREtec®-vloer extreem krasbestendig en vuilafstotend. Daarnaast is hij watervast: de vloer zwelt niet of krimpt niet als hij aan vocht wordt blootgesteld. Een COREtec®-vloer installeren in natte ruimten zoals een badkamer vormt dus geen enkel probleem. COREtec® the original is kortweg onverwoestbaar!

Exclusieve motieven

Exclusieve hout-of tegelmotieven bieden de ontwerper of bouwheer talloze mogelijkheden waardoor de vloer zich naadloos laat integreren in elk interieur. Een lijmloos geïntegreerd klikprofiel garandeert een eenvoudige zwevende plaatsing. De onderlaag uit kurk maakt een extra ondervloer overbodig en vangt kleine onregelmatigheden in de ondergrond op. Een COREtec® vloer kan je dus probleemloos rechtstreeks plaatsen op een ondergrond van hout, beton of tegels. De kurken onderlaag zorgt voor een superieur loopcomfort waardoor een COREtec® vloer warmer en stiller is.

De door de Familie Bouwens gekozen Stone collectie van COREtec® heeft enkele schitterende stenen dessins in gamma. De COREtec® Stone Ankara Travertine overtuigt met een zandkleur en de fijne structuren van een echte stenen tegel. In tegenstelling tot keramische tegels is de COREtec® Stone Ankara Travertine gemakkelijk te plaatsen, slechts 8 mm dik wat zeer interessant kan zijn bij renovatie, kan direct na de plaatsing worden belopen en voelt aangenaam warm aan de blote voeten. Deze vloer heeft geen v-groeven. De afmetingen zijn 305 x 610 mm. Deze vloer is 100% watervast. Er zijn toebehoren in bijpassende kleuren verkrijgbaar.

De vele voordelen van COREtec® vloeren op een rij:

– Extreem Stabiel
– Eenvoudige plaatsing
– Eenvoudig onderhoud
– Geen extra ondervloer nodig
– 100 % Watervast
– Hoge krasweerstand
– Akoestisch dempend
– Levenslange garantie

Meer informatie: www.coretecfloors.eu

Wij helpen u graag…

Door het brede aanbod laminaatvloeren, PVC-vloeren en houten vloeren ziet u misschien van de bomen het bos niet meer. VDS Vloeren geeft u graag advies en helpt u graag met uitzoeken van uw droomvloer. Onze adviseurs kijken samen met u naar uw situatie om zo tot de perfecte match te komen. Ook bieden wij de mogelijkheid voor het maken van een afspraak aan huis.