Bekend van TV Wonen
Gratis advies aan huis
Alleen kwaliteitsmerken
CBW-erkend
100% Klanttevredenheid

Bron: parketblad.nl

VDS Vloeren, de vloerenspecialist van Nederland krijgt mooi volk op bezoek bij officiële opening

Het was een drukte van jewelste bij de officiële opening van de gloednieuwe showroom van VDS Vloeren in Oud Gastel (Roosendaal).  De speciaalzaak in vloeren is immers verhuisd van Steenbergen naar Oud Gastel in een enorm groot nieuw pand vlakbij De Beren en McDonald’s.

Nadat ze bij VDS Vloeren bij de viering van hun 10 de verjaardag een van de bekendste Nederlandse wielrenners van het moment Niki Terpstra wisten te strikken die toen net Parijs-Roubaix gewonnen had, werd nu niemand minder dan World Champion Kick Box Rico Verhoeven gestrikt om de Officiële Opening in de kijker te zetten. En hoe!

Het was dringen om een foto of een handtekening te bekomen van de steeds populairder wordende sporter. Tijdens het interview door de plaatselijke “Jack Van Gelder” was Rico Verhoeven even top in het geven van antwoorden als in zijn prestaties in de ring! En hij heeft niet minder dan 211.077 volgers op Facebook, jawel u leest goed !

De livestream van het interview bereikte 75.000 personen en 24.000 mensen hebben de video van het interview bekeken! Gigantisch ! Rico was de week voorafgaand aan de opening ook te gast bij RTL Late Night.

Zie ook: parketblad.nl

Wij helpen u graag…

Door het brede aanbod laminaatvloeren, PVC-vloeren en houten vloeren ziet u misschien van de bomen het bos niet meer. VDS Vloeren geeft u graag advies en helpt u graag met uitzoeken van uw droomvloer. Onze adviseurs kijken samen met u naar uw situatie om zo tot de perfecte match te komen. Ook bieden wij de mogelijkheid voor het maken van een afspraak aan huis.