Bekend van TV Wonen
Gratis advies aan huis
Alleen kwaliteitsmerken
CBW-erkend
100% Klanttevredenheid

Mevrouw Marina Plasmans VDS Vloeren Oud Gastel: “De consumentenbeurs Bouw & Reno in Antwerpen België is in feite toch heel anders dan in VT Wonen & Designbeurs in Nederland, maar daarom zeker even leuk. VDS Vloeren heeft al wat ervaring met consumentenbeurzen, getuige daarvan de 3 opeenvolgende deelnames aan de VT Wonen & Designbeurs in Amsterdam”

coretec vloer kopen in roosendaal

“We hebben veel “Belgische” woorden geleerd” aldus een bijzonder tevreden Mevrouw Plasmans van VDS Vloeren. “We wisten op voorhand niet echt wat we konden verwachten maar hebben al vele M2 meters COREtec® verkocht vanuit Bouw & Reno beurs. Wat opvallend is, is wel dat Belgen meer zelf gaan plaatsen in vergelijking met Nederland. Men was ook minder bekend met het fenomeen PVC, omdat België nu nog vooral een laminaat, hout en kurk land is. Echter nadat men de vele voordelen van COREtec® hoorde (watervast / levenslang garantie/ direct op iedere ondervloer / geen slijtage en makkelijk zelf te plaatsen) was men toch erg geïnteresseerd ! Er zijn al vele mensen vanuit de beurs in onze showroom in Oud Gastel langs geweest.”

coretec vloer roosendaal

“Wat ook heel erg opviel is dat de Belgische eindconsumenten de service vanuit VDS Vloeren heel goed konden waarderen zoals het meenemen van stalen mee naar hun woning / inmeten bij plaatsing / diverse soorten randafwerking en de snelheid waarmee wij na de Bouw & Reno beurs (of soms al tijdens de beurs, want die was natuurlijk 9 dagen) contact hielden met de klant. Dat vonden de Belgen super !”

“Tevens was voor veel Belgische eindconsumenten de ervaring die we al hebben met het plaatsen en de verkoop van PVC en meer bepaald COREtec® vloeren alvast hét argument om bij VDS Vloeren te kopen Ook natuurlijk omdat in onze showroom in Oud Gastel heel wat PVC vloeren in het algemeen en COREtec® in het bijzonder wordt verkocht. Tevens hebben wij op de beurs een aantal interessante bedrijven ontmoet waar wij in de toekomst zaken mee kunnen doen. De organisatie rondom de beurs ook zeer goed geregeld, geen lange wachttijden en erg behulpzaam.”

coretec vloer kopen

Wij helpen u graag…

Door het brede aanbod laminaatvloeren, PVC-vloeren en houten vloeren ziet u misschien van de bomen het bos niet meer. VDS Vloeren geeft u graag advies en helpt u graag met uitzoeken van uw droomvloer. Onze adviseurs kijken samen met u naar uw situatie om zo tot de perfecte match te komen. Ook bieden wij de mogelijkheid voor het maken van een afspraak aan huis.