Bekend van TV Wonen
Gratis advies aan huis
Alleen kwaliteitsmerken
CBW-erkend
100% Klanttevredenheid

VDS Vloeren verwelkomt Rico Verhoeven op VT Wonen 2017 Designbeurs

vt wonen 2017 interieurbeurs
De vt wonen&design beurs brengt elk jaar, bij aanvang van het woonseizoen, alle belangrijke wooninformatie onder één dak.  De belangrijkste merken, experts, nieuwste designs en meest verrassende nieuwe producten. Het meest gekende en leukste woonevent van Nederland gaat in 2017 door van 3 t/m 8 oktober in Amsterdam RAI.

VDS neemt voor derde opeenvolgende keer deel en deze keer geeft Rico Verhoeven Acte de Présence op de stand van VDS Vloeren. Bij VDS Vloeren zitten ze dus niet verlegen om een stunt … Nadat ze bij VDS Vloeren bij de viering van hun 10 de verjaardag een van de bekendste Nederlandse wielrenners van het moment Niki Terpstra wisten te strikken die toen net Parijs-Roubaix gewonnen had, werd niemand minder dan World Champion Kick Box Rico Verhoeven gestrikt om de Officiële Opening in de kijker te zetten.

En hoe! En nu gaan ze Rico naar de 25 ste editie van de gerenommeerde woonbeurs VT Wonen en Designbeurs halen!

Wij helpen u graag…

Door het brede aanbod laminaatvloeren, PVC-vloeren en houten vloeren ziet de eindconsument misschien door de bomen het bos niet meer. VDS Vloeren geeft de consument graag advies en helpt graag met uitzoeken van de droomvloer. De VDS adviseurs kijken samen met de klant naar zijn/haar situatie om zo tot de perfecte match te komen. VDS Vloeren heeft 18 showrooms door heel Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid voor het maken van een afspraak aan huis. En natuurlijk op de VT Wonen en Designbeurs!

Nieuwsgierig geworden?

Wees dan welkom op onze nieuwe stand op de VT Wonen & Designbeurs op dinsdag 3 oktober Amsterdam RAI Hal 12 – Stand 018 waar kickbokser Rico Verhoeven in de middag acte de présence zal geven op de stand van VDS Vloeren. Met zijn 292.500 volgers op sociale media is hij één van de invloedrijkste Nederlanders geworden.

Net als hij, zijn wij klaar voor de toekomst!

 

vds vloeren stand op vt wonen 2017 met gast rico verhoeven

Wij helpen u graag…

Door het brede aanbod laminaatvloeren, PVC-vloeren en houten vloeren ziet u misschien van de bomen het bos niet meer. VDS Vloeren geeft u graag advies en helpt u graag met uitzoeken van uw droomvloer. Onze adviseurs kijken samen met u naar uw situatie om zo tot de perfecte match te komen. Ook bieden wij de mogelijkheid voor het maken van een afspraak aan huis.