Bekend van TV Wonen
Gratis advies aan huis
Alleen kwaliteitsmerken
CBW-erkend
100% Klanttevredenheid

Ook dit jaar zijn wij weer aanwezig tijdens de VT Wonen & Designbeurs die van 3-8 Oktober 2017  in de Amsterdam RAI wordt gehouden.

Een vooruitblik door eigenaar Patrick van der Smissen:

De VT Wonen & Designbeurs is tot op heden, één van dé meest trendsettende beurzen  voor de Nederlandse consument. De beurs biedt een uitstalraam van nieuwe ideeën, inspiratie en “dromen” aan de Home & Lifestyle bewuste  consument en ook aan de professionals waaronder de decoratrices, stylistes en  interieurarchitecten. Er is een overzicht  van wat er aan nieuwe producten op de markt is of gaat komen in de komende periode

Het feit dat de consumenten talrijk en met veel interesse naar de beurs afzakken is een bewijs dat dit de goede manier is. Veel consumenten hebben al bouwtekeningen en zijn daadwerkelijk bezig met de koop van een vloer. Het is dus meer dan alleen advies. VT Wonen & Design heeft tijdens de afgelopen edities zijn waarde al bewezen voor onze producten Die waren voor VDS Vloeren immers zeer succesvol.

Speciale producten

VDS Vloeren is een succesverhaal aan het worden en dit zowel op residentieel als op projectmatig vlak. De beurs is de ideale plek om aan de consumenten, architecten, interieurarchitecten en professionals op de markt de uitgebreide nieuwe collecties van o.a. de toonaangevende en trendy vloerenmerken Quick-Step en COREtec®  te laten zien en hun mening erover te vragen. Ook hebben wij een eigen private label ontwikkeld met onze houten vloeren. Mogelijk gaan wij ook daar aan de consumenten hun mening over vragen.

Wij kijken reikhalzend uit naar de reacties op de uitgebreide collectie en hoopt  zoveel mogelijk consumenten, architecten, interieurarchitecten  en professionals te kunnen overtuigen van de talrijke mogelijkheden en de waarde van ons bedrijf. We hebben reeds heel wat mooie en spraakmakende referenties op de residentiële en projectmarkt gerealiseerd in de afgelopen maanden en jaren en we zijn van plan dit verder uit te breiden.

info@vds-vloeren.nl

 

Wij helpen u graag…

Door het brede aanbod laminaatvloeren, PVC-vloeren en houten vloeren ziet u misschien van de bomen het bos niet meer. VDS Vloeren geeft u graag advies en helpt u graag met uitzoeken van uw droomvloer. Onze adviseurs kijken samen met u naar uw situatie om zo tot de perfecte match te komen. Ook bieden wij de mogelijkheid voor het maken van een afspraak aan huis.