Bekend van TV Wonen
Gratis advies aan huis
Alleen kwaliteitsmerken
CBW-erkend
100% Klanttevredenheid

COREtec vloeren voor World of Drinks in Renesse

World of Drinks in Renesse heeft het bestaande pand de afgelopen weken grondig gerenoveerd en heeft voor wat betreft de vloerbedekking zijn oog laten vallen op de nieuwe vloeren van USFloors, nl. de COREtec® klikvloeren die aan een serieuze opmars bezig zijn in Nederland.

VDS Vloeren heeft heeft deze vloeren mogen leveren en leggen. Het project bestaat uit een winkeloppervlak van 300m2 waarop de COREtec50 LVP211 / Nantucket Oak vloer is gelegd. de vlier bestaat uit planken van 182x1220mm met een dikte van 8mm.

Dhr. A. Krijnse – Eigenaar World of Drinks: “We hebben gekozen voor een COREtec® Vloer omdat deze vloeren een mooie uitstraling hebben wat goed tot zijn recht komt in onze winkel. Ook is de stevigheid / slijtvastheid van de vloer optimaal zodat we ons geen zorgen hoeven te maken als er grote / zware voorraden over deze vloer gereden worden.Vanuit VDS Vloeren goed geholpen, goede voorlichting, komen afspraken na en korte lijnen. Een de COREtec® vloeren zijn een absolute aanrader!”

 

coretec vloer bij world of drinks in renessecoretec winkelvloer in drankenhandelcoretec houten vloer in winkel

 

 

coretec vloer met geplaatste winkelstellingenpvc of vinyl winkelvloercoretec binyl winkel vloer 300m2coretec nantucket oak pvc vloerwinkel voorzien van coretec vloerprofessionele en slijtvaste winkelvloer

Wij helpen u graag…

Door het brede aanbod laminaatvloeren, PVC-vloeren en houten vloeren ziet u misschien van de bomen het bos niet meer. VDS Vloeren geeft u graag advies en helpt u graag met uitzoeken van uw droomvloer. Onze adviseurs kijken samen met u naar uw situatie om zo tot de perfecte match te komen. Ook bieden wij de mogelijkheid voor het maken van een afspraak aan huis.