Bekend van TV Wonen
Gratis advies aan huis
Alleen kwaliteitsmerken
CBW-erkend
100% Klanttevredenheid

VDS Vloeren gaat voor 100% klanttevredenheid, dat is de basis in het doen en denken van alle medewerkers. Al vanaf de oprichting van het bedrijf wordt de reputatie van VDS Vloeren op dit gebied waargemaakt. In een markt waar iedereen de verhalen wel kent over wat er allemaal mis kan gaan met een vloer, vormt VDS Vloeren de positieve uitzondering. U kunt er op vertrouwen dat VDS Vloeren er alles aan doet deze eervolle positie te handhaven.

Meer dan 25 jaar ervaring in kwaliteit en service!

VDS Vloeren is een bedrijf dat al ruim 25 jaar ervaring heeft op het gebied van plaatsen en renoveren van vloeren. Specialistische kennis, kwalitatief hoogwaardige producten en eigen vloerleggers vormen een totaalpakket dat tegemoet komt aan de hoogste eisen van de klant. Naast de particuliere markt worden ook veel aannemers en projectontwikkelaars tot de klantenkring gerekend.

Wij helpen u graag…

Door het brede aanbod laminaatvloeren, PVC-vloeren en houten vloeren ziet u misschien van de bomen het bos niet meer. VDS Vloeren geeft u graag advies en helpt u graag met uitzoeken van uw droomvloer. Onze adviseurs kijken samen met u naar uw situatie om zo tot de perfecte match te komen. Ook bieden wij de mogelijkheid voor het maken van een afspraak aan huis.