Bekend van TV Wonen
Gratis advies aan huis
Alleen kwaliteitsmerken
CBW-erkend
100% Klanttevredenheid

Kiest u voor VDS Vloeren, dan kiest u voor kwaliteit. Bij aankoop van een VDS Vloer kiest u niet alleen voor kwalitatief hoogstaande producten, maar ook voor een bedrijf met een goed team van adviseurs en opgeleide parketteurs.

En u kiest voor een service die al jaren ons kenmerk is. Het prijskaartje is belangrijk, niemand wil teveel betalen. Kiest u bij VDS Vloeren voor een laminaat, houten of PVC vloer, dan nog staat kwaliteit voorop.

Eerlijkheid
VDS-Vloeren streeft ernaar om voor elke klant een vloer samen te stellen geheel naar uw wensen en budget. Wij vinden het erg belangrijk dat achteraf geen bijkomende kosten voor u berekend worden. Daarom krijgt u van ons een complete prijs, zonder verrassingen achteraf. Dit geeft zekerheid met als basis eerlijkheid.

Betrouwbaarheid
U wilt zorgeloos genieten bij de aanschaf van uw nieuwe vloer. Net als wij wilt u hierbij geen onzekerheden. Gewoon een vloer zonder twijfel. Daarom zijn wij ook aangesloten bij de CBW.

Kiest u voor VDS Vloeren dan bieden wij u, buiten een goed product, ook een uitmuntende service. Dit ziet u terug in:

  • Indien u wenst een showroom / bezoek aan huis
  • Gratis voorcontrole
  • Goede kennis en deskundig advies
  • Ervaren parketteurs en egaliseurs
  • Lange garanties
  • Volledige ontzorging

Wij helpen u graag…

Door het brede aanbod laminaatvloeren, PVC-vloeren en houten vloeren ziet u misschien van de bomen het bos niet meer. VDS Vloeren geeft u graag advies en helpt u graag met uitzoeken van uw droomvloer. Onze adviseurs kijken samen met u naar uw situatie om zo tot de perfecte match te komen. Ook bieden wij de mogelijkheid voor het maken van een afspraak aan huis.