18 showroomlocaties door heel NL
gratis advies aan huis
alleen kwaliteitsmerken
bekend van VT Wonen
CBW-erkend

Kiest u voor VDS Vloeren, dan kiest u voor kwaliteit. Bij aankoop van een VDS Vloer kiest u niet alleen voor kwalitatief hoogstaande producten, maar ook voor een bedrijf met een goed team van adviseurs en opgeleide parketteurs.

En u kiest voor een service die al jaren ons kenmerk is. Het prijskaartje is belangrijk, niemand wil teveel betalen. Kiest u bij VDS Vloeren voor een laminaat, houten of PVC vloer, dan nog staat kwaliteit voorop.

Eerlijkheid
VDS-Vloeren streeft ernaar om voor elke klant een vloer samen te stellen geheel naar uw wensen en budget. Wij vinden het erg belangrijk dat achteraf geen bijkomende kosten voor u berekend worden. Daarom krijgt u van ons een complete prijs, zonder verrassingen achteraf. Dit geeft zekerheid met als basis eerlijkheid.

Betrouwbaarheid
U wilt zorgeloos genieten bij de aanschaf van uw nieuwe vloer. Net als wij wilt u hierbij geen onzekerheden. Gewoon een vloer zonder twijfel. Daarom zijn wij ook aangesloten bij de CBW.

Kiest u voor VDS Vloeren dan bieden wij u, buiten een goed product, ook een uitmuntende service. Dit ziet u terug in:

  • 18 showrooms door heel Nederland
  • Indien u wenst een showroom / bezoek aan huis
  • Gratis voorcontrole
  • Goede kennis en deskundig advies
  • Ervaren parketteurs en egaliseurs
  • Lange garanties
  • Volledige ontzorging

Wij helpen u graag…

Door het brede aanbod laminaatvloeren, PVC-vloeren en houten vloeren ziet u misschien van de bomen het bos niet meer. VDS Vloeren geeft u graag advies en helpt u graag met uitzoeken van uw droomvloer. Onze adviseurs kijken samen met u naar uw situatie om zo tot de perfecte match te komen. VDS Vloeren heeft 18 showrooms door heel Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid voor het maken van een afspraak aan huis.