Bekend van TV Wonen
Gratis advies aan huis
Alleen kwaliteitsmerken
CBW-erkend
100% Klanttevredenheid

Op zoek naar een nieuwe vloer in de omgeving van Rotterdam?

Een vloer kopen, een lastige maar zeker ook leuke klus! Kiest u voor VDS Vloeren, dan kiest u voor kwaliteit. Bij aankoop van een VDS Vloer kiest u niet alleen voor kwalitatief hoogstaande producten, maar ook voor een bedrijf met een goed team van adviseurs en opgeleide parketteurs. En u kiest voor een service die al jaren ons kenmerk is. Het prijskaartje is belangrijk, niemand wil teveel betalen.

Natuurlijk wilt u uw vloer bekijken voor u het besteld, als het goed is moet de vloer jaren mee gaan. Bij VDS-Vloeren, geven we daarom 25 jaar tot en met wel levenslang garantie op onze vloeren!

Onze showroom

Uw nieuwe vloer kunt u bekijken bij ons in onze showrooms in Roosendaal, Breda of Den Haag. In onze showrooms krijgt u alle gelegenheid om op uw gemak rond te kijken en wordt u begeleidt door een professionele adviseur op het gebied van vloeren en huisinrichting. Onze showrooms staan boordevol met vloeren in allerlei soorten, maten en prijsklassen. Uiteraard kunt u kosteloos parkeren. Mocht u liever een adviseur bij u thuis hebben dan kan dat uiteraard ook (klik hier voor een thuisafspraak).

Waarom zou je voor VDS-Vloeren kiezen?

  • Standaard minimaal 25 jaar garantie op uw vloer
  • Goed opgeleide parketteurs
  • Onze houten vloeren zijn handbewerkt en gemaakt in Nederland
  • We hebben onze eigen leggers opgeleid en maken dus geen gebruikt van ZZP’ers
  • Meedere showrooms door heel Nederland

Om een afspraak te maken voor het bezoek van een van onze showrooms kunt u het contactformulier hieronder invullen. Wij bellen u dan terug en voorzien u gelijk van advies mocht dat nodig zijn!

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Gewenst tijdstip?

Vraag of opmerking


Wij helpen u graag…

Door het brede aanbod laminaatvloeren, PVC-vloeren en houten vloeren ziet u misschien van de bomen het bos niet meer. VDS Vloeren geeft u graag advies en helpt u graag met uitzoeken van uw droomvloer. Onze adviseurs kijken samen met u naar uw situatie om zo tot de perfecte match te komen. Ook bieden wij de mogelijkheid voor het maken van een afspraak aan huis.