Bekend van TV Wonen
Gratis advies aan huis
Alleen kwaliteitsmerken
CBW-erkend
100% Klanttevredenheid

Uw nieuwe Laminaat Vloer in Rotterdam bekijken?

Wie een laminaatvloer koopt, doet dat altijd met de bedoeling om hiervan zo lang mogelijk te genieten. De keuze van de vloer is bepalend voor de sfeer in huis en voor de verdere inrichting. Genoeg reden om enkel tevreden te zijn met een laminaatvloer die een sfeer creëert waarbij u zich goed voelt, die uw woning meerwaarde geeft en ook nog eens makkelijk te onderhouden is.

Onze Rotterdamse laminaat Showroom

Uw nieuwe laminaat vloer kunt u bekijken bij ons in de showroom in Rotterdam In onze showrooms krijgt u alle gelegenheid om op uw gemak rond te kijken en wordt u begeleidt door een professionele adviseur op het gebied van vloeren en huisinrichting. Onze Rotterdamse showroom (we hebben er 18) staat boordevol met vloeren in allerlei soorten, maten en prijsklassen. Uiteraard kunt u kosteloos parkeren. Mocht u liever een adviseur bij u thuis hebben dan kan dat uiteraard ook (klik hier voor een thuisafspraak).

Mocht u alvast willen bekijken wat voor soort vloeren we allemaal in ons assortiment hebben dan kan dat natuurlijk. Bekijk al onze Laminaat Vloeren>>

 

Waarom zou je voor VDS-Vloeren kiezen?

  • Standaard minimaal 25 jaar garantie op uw vloer
  • Goed opgeleide parketteurs
  • Onze houten vloeren zijn handbewerkt en gemaakt in Nederland
  • We hebben onze eigen leggers opgeleid en maken dus geen gebruikt van ZZP’ers
  • 18 showrooms door heel Nederland

Om een afspraak te maken voor het bezoek van de Rotterdamse showroom om de allernieuwste Laminaat Vloeren te bekijken kunt u het contactformulier hieronder invullen. Wij bellen u dan terug en voorzien u gelijk van advies mocht dat nodig zijn!

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Gewenst tijdstip?

Vraag of opmerking


Wij helpen u graag…

Door het brede aanbod laminaatvloeren, PVC-vloeren en houten vloeren ziet u misschien van de bomen het bos niet meer. VDS Vloeren geeft u graag advies en helpt u graag met uitzoeken van uw droomvloer. Onze adviseurs kijken samen met u naar uw situatie om zo tot de perfecte match te komen. Ook bieden wij de mogelijkheid voor het maken van een afspraak aan huis.