Bekend van TV Wonen
Gratis advies aan huis
Alleen kwaliteitsmerken
CBW-erkend
100% Klanttevredenheid

Uw nieuwe PVC Vloer in Rotterdam bekijken?

PVC is de nieuwe trend in wonen. Niet alleen door de prachtige uitstraling waar je zowel strakke interieurs als nostalgische interieurs kunt creëeren, maar ook door heel simpel: Weinig onderhoud! In onze showrooms hebben wij een keus uit ruim 500 soorten, kleuren en designs van PVC Vloeren. Een PVC vloer heeft veel voordelen, het is slijtvast, vochtbestendig en kan zowel verlijmd als zwevend worden geplaatst.

Onze pvc vloeren showroom in Rotterdam

Uw nieuwe pvc vloer kunt u bekijken bij ons in de showroom in Roosendaal. In onze showrooms krijgt u alle gelegenheid om op uw gemak rond te kijken en wordt u begeleidt door een professionele adviseur op het gebied van vloeren en huisinrichting. Onze showroom in Rotterdam (we hebben er 18) staat boordevol met pvc vloeren in allerlei soorten, maten en prijsklassen. Uiteraard kunt u kosteloos parkeren. Mocht u liever een adviseur bij u thuis hebben dan kan dat uiteraard ook (klik hier voor een thuisafspraak).

Mocht u alvast willen bekijken wat voor soort vloeren we allemaal in ons assortiment hebben dan kan dat natuurlijk. Bekijk al onze PVC Vloeren>>

 

 Waarom zou je voor VDS-Vloeren kiezen?

  • Standaard minimaal 25 jaar garantie op uw vloer
  • Goed opgeleide parketteurs
  • Onze houten vloeren zijn handbewerkt en gemaakt in Nederland
  • We hebben onze eigen leggers opgeleid en maken du geen gebruikt van ZZP’ers
  • 18 showrooms door heel Nederland

Om een afspraak te maken voor het bezoek van de showroom in Rotterdam om de allernieuwste PVC Vloeren te bekijken kunt u het contactformulier hieronder invullen. Wij bellen u dan terug en voorzien u gelijk van advies mocht dat nodig zijn!

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Gewenst tijdstip?

Vraag of opmerking


Wij helpen u graag…

Door het brede aanbod laminaatvloeren, PVC-vloeren en houten vloeren ziet u misschien van de bomen het bos niet meer. VDS Vloeren geeft u graag advies en helpt u graag met uitzoeken van uw droomvloer. Onze adviseurs kijken samen met u naar uw situatie om zo tot de perfecte match te komen. Ook bieden wij de mogelijkheid voor het maken van een afspraak aan huis.