Bekend van TV Wonen
Gratis advies aan huis
Alleen kwaliteitsmerken
CBW-erkend
100% Klanttevredenheid

Een houten vloer geeft warmte en elegantie aan je woning, er gaat niets boven de pracht van een houten vloer. Je raakt nooit uitgekeken op zijn uitzonderlijke schoonheid en hij geeft je levenslang plezier. VDS-Vloeren stelt je, als vloerspecialist, met veel genoegen een innovatief gamma van samengestelde houten vloeren voor. Naast de parketvloeren van Quick-Step voeren wij ook een collectie Hollandsche vloeren.

Al onze houten vloeren kunnen worden gelegd op vloerverwarming.

Quick-Step Parket

Alles begint met de passie voor hout. Quick-Step is gefascineerd door de structuur, het gevoel en zelfs de geur, door de nerven, knopen en lijnen die telkens uniek zijn. Bovenal heeft Quick-Step een passie voor het vakmanschap en het design waarmee ze hedendaagse, samengestelde, houten vloeren maken met de mooiste grondstof die de natuur te bieden heeft: hout.

1

Bekijk de vloeren uit deze serie >

Hollandsche Vloeren®

HOLLANDSCHE VLOEREN® zijn rustiek eiken vloeren, wat betekent dat er noesten in de planken voorkomen, dit geeft de vloer een mooie robuuste uitstraling. Hout is onderhevig aan natuurlijke kleurveranderingen bij blootstelling aan zonlicht. Naarmate de vloer meer belopen wordt, ontstaan er kleine krasjes in de vloer.

HOLLANDSCHE VLOEREN®, de naam zegt het al: Vloeren gemaakt in ons eigen, vertrouwde Holland. Eerlijke en natuurlijke vloeren in mooie en warme grijs- en bruintinten met minimaal 30 jaar woonplezier.

HV-logo_erkend-dealer

Bekijk de vloeren uit deze collectie >

Wij helpen u graag…

Door het brede aanbod laminaatvloeren, PVC-vloeren en houten vloeren ziet u misschien van de bomen het bos niet meer. VDS Vloeren geeft u graag advies en helpt u graag met uitzoeken van uw droomvloer. Onze adviseurs kijken samen met u naar uw situatie om zo tot de perfecte match te komen. Ook bieden wij de mogelijkheid voor het maken van een afspraak aan huis.