Bekend van TV Wonen
Gratis advies aan huis
Alleen kwaliteitsmerken
CBW-erkend
100% Klanttevredenheid

PVC is de nieuwe trend in wonen. Niet alleen door de prachtige uitstraling waar je zowel strakke interieurs als nostalgische interieurs kunt creëeren, maar ook door heel simpel: Weinig onderhoud! In onze showrooms hebben wij een keus uit ruim 500 soorten, kleuren en designs van PVC Vloeren. Een PVC vloer heeft veel voordelen, het is slijtvast, vocht bestendig en kan zowel verlijmd als zwevend worden geplaatst. Lees ook meer over voordelen van pvc vloeren.

Moduleo Moods

We gaan een stap verder met de introductie van Moduleo® Moods, een creatieve studio waar u 10 creatieve en unieke formaten kunt combineren met een selectie steen- en houttexturen uit onze assortimenten Transform en Impress.

U creëert er meer dan 110 prachtige vloerdesigns mee, van klassiek elegant tot superdynamisch. Allemaal met de kwaliteit die u van Moduleo® gewend bent.

Download de Moduleo Moods brochure >>

 

Moduleo Moods luxe vinylvloeren

Moduleo Layred

Je woning renoveren? LayRed® vloert elke uitdaging. LayRed® is een meerlaagse PVC-vloer die stijlvol design koppelt aan ongeëvenaard comfort en weergaloze sterkte.

Dankzij de geïntegreerde ondervloer leg je LayRed® makkelijk over om het even welke bestaande vloer, zonder voorbereidende egalisering. Hierdoor vermindert eveneens het transmissiegeluid met maar liefst 21dB / 10dB Lin!

Download de Moduleo Layred brochure >>

 

Moduleo

Moduleo® combineert de authentieke schoonheid van natuurlijke producten met de robuuste duurzaamheid van innovatieve vinyltechnologie.

Met vier verschillende productassortimenten; Moods, Impress, Select en Transform, bieden we afwerkingen met mooi hout-en steeneffect zoals eik, wengé, teak, den, esdoorn, iep, beton, leisteen, blauwe steen en graniet.
Bekijk hier de Moduleo vinyl vloeren >>

moduleo vloer kopen, pvc vloer aanbieding

Download de Moduleo Brochure >>

mFLOR

mFLOR is specialist en marktleider als het om PVC designvloeren gaat. Door de unieke, natuur-echte dessins en innovatieve, eigen productiemethode zijn onze PVC vloeren vrijwel niet van echt hout of natuursteen te onderscheiden.De duurzame PVC vloeren van mFLOR zijn in vele opzichten comfortabel te noemen. Ze zijn onderhoudsvriendelijk, beperken loopgeluiden tot een minimum en zijn geschikt voor vloerverwarming én koeling.

Bekijk een impressie van mFLOR vloeren>>

In tegenstelling tot echt hout en laminaat vloeren, zorgen de PVC vloeren van mFLOR voor een minimum aan loopgeluiden. Dat onze vloeren qua look en feel niet onder doen voor de natuurlijk houten variant maakt de keus voor PVC extra eenvoudig.

Download de mFLOR brochure >>

mFLOR PVC vloeren

QuickStep Livyn

Dankzij hun extra matte afwerking hebben Livyn-vloeren een echte natuurlijke look. Laat je verbazen door vinylvloeren met een structuur en gevoel die je eerder alleen bij natuurlijk hout hebt ervaren. Deze zachte, comfortabele vloeren zijn een plezier om op te lopen, zelfs op blote voeten.

Verkrijgbaar in twee kwaliteitsklassen
De nieuwe Livyn-vloeren zijn verkrijgbaar in een versie voor normaal dagelijks gebruik (klasse 32) en in een extra slijtvaste versie voor zeer intensief gebruikte ruimtes (klasse 33)

1

Bekijk de vloeren uit deze serie >

COREtec® Plus

COREtec® is de nieuwe revolutie in PVC vloeren. COREtec® is een geweldig alternatief voor de verlijmde PVC vloer, daar zorgt de stevige clickverbinding voor zoals bij een laminaatvloer (vloeropbouw is totaal 8 mm).
Een COREtec® PVC vloer is 100% waterdicht, COREtec® Plus vloeren kunnen worden geïnstalleerd in vochtige omgevingen.

COREtec® is zo stabiel dat ze onder normale omstandigheden niet uitzetten of krimpen, grotere ruimtes kunnen zonder dilatatie voeg worden geïnstalleerd. De COREtec® collectie heeft een kurk onderlaag voor een stiller, rustiger en aangenamer loopcomfort.

Bekijk de mogelijkheden met COREtec PVC vloeren >

VDS Design

I.v.m. de grote populariteit van PVC vloeren heeft VDS Vloeren besloten om het beste uit de markt met de mooiste kleuren in een eigen lijn te presenteren.

Al onze VDS Design vloeren voldoen aan de hoogste standaard zoals een toplaag geschikt voor projectmatig gebruik, milieu bewust inclusief labels en minimaal 25 jaar garantie.

Dit betekent voor u: Hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs!

Bekijk de mogelijkheden met VDS Design PVC Vloeren >>

Green Flor

Het Green Flor producten programma is één van de nieuwste creaties, speciaal ontwikkeld voor de Europese markt.

Door de samenwerking van Green Flor met lokaal gerenommeerde en gespecialiseerde vloer- en interieur decoratiebedrijven in verschillende landen, zijn kwaliteit, service en het juiste productadvies gewaarborgd.

Bekijk de mogelijkheden met Green Flor vloeren >>

Wij helpen u graag…

Door het brede aanbod laminaatvloeren, PVC-vloeren en houten vloeren ziet u misschien van de bomen het bos niet meer. VDS Vloeren geeft u graag advies en helpt u graag met uitzoeken van uw droomvloer. Onze adviseurs kijken samen met u naar uw situatie om zo tot de perfecte match te komen. Ook bieden wij de mogelijkheid voor het maken van een afspraak aan huis.