Meerdere showroomlocaties
gratis advies aan huis
alleen kwaliteitsmerken
bekend van VT Wonen
CBW-erkend

PVC is de nieuwe trend in wonen. Niet alleen door de prachtige uitstraling waar je zowel strakke interieurs als nostalgische interieurs kunt creëeren, maar ook door heel simpel: Weinig onderhoud! In onze showrooms hebben wij een keus uit ruim 500 soorten, kleuren en designs van PVC Vloeren. Een PVC vloer heeft veel voordelen, het is slijtvast, vocht bestendig en kan zowel verlijmd als zwevend worden geplaatst. Lees ook meer over voordelen van pvc vloeren.

VDS Design

VDS Design PVC vloeren zijn zeer betrouwbaar met de uitstraling van echt hout of natuursteen. Watervast, stil, duurzaam, hygiënisch en milieuvriendelijk. Dat is waar een PVC vloer van VDS Design aan voldoet.

VDS Design vloeren vallen onder ons eigen label en zijn daardoor ook nog eens zeer aantrekkelijk geprijsd terwijl het kwalitatief de bekende merken evenaart. VDS Design is verkrijgbaar in verschillende vormen en heeft talloze designs. VDS Design PVC vloeren zijn al leverbaar vanaf € 56,- per m2 (inclusief plaatsen, verlijmen en egaliseren!)

VDS Design vloeren zijn de eerste PVC vloeren in Nederland die het Eco-label mogen drage, en daar zijn wij trots op!

Bekijk de mogelijkheden met VDS Design PVC vloeren >>

pvc vloeren leverancier in roosendaal            pvc vloeren van woodz dragen het eco label

Moduleo Impress

De nieuwe generatie Moduleo® Impress staat volledig in het teken van structuur, creativiteit én indruk door de speciaal hiervoor ontwikkelde state-of-the-art technologie.

Er wordt meer dan ooit rekening gehouden met de persoonlijke beleving die een expressieve vloer moet oproepen. Voel de groeven, lijnen en knopen, net als bij natuurlijk hout dankzij een ongelooflijke textuur via reliëfdruk.

moduleo vloer kopen, pvc vloer aanbieding

Bekijk de mogelijkheden met Moduleo Impress vloeren >>

Quick-Step Livyn

Dankzij hun extra matte afwerking hebben Livyn-vloeren een echte natuurlijke look. Laat je verbazen door vinylvloeren met een structuur en gevoel die je eerder alleen bij natuurlijk hout hebt ervaren. Deze zachte, comfortabele vloeren zijn een plezier om op te lopen, zelfs op blote voeten.

Verkrijgbaar in twee kwaliteitsklassen
De nieuwe Livyn-vloeren zijn verkrijgbaar in een versie voor normaal dagelijks gebruik (klasse 32) en in een extra slijtvaste versie voor zeer intensief gebruikte ruimtes (klasse 33)

1

Bekijk de vloeren uit deze serie >

COREtec® Plus

COREtec® is de nieuwe revolutie in PVC vloeren. COREtec® is een geweldig alternatief voor de verlijmde PVC vloer, daar zorgt de stevige clickverbinding voor zoals bij een laminaatvloer (vloeropbouw is totaal 8 mm).
Door deze unieke clickverbinding is de COREtec® PVC vloer eenvoudig snel en zelf te installeren, zie instructie film.
Een COREtec® PVC vloer is 100% waterdicht, COREtec® Plus vloeren kunnen worden geïnstalleerd in vochtige omgevingen.

COREtec® is zo stabiel dat ze onder normale omstandigheden niet uitzetten of krimpen, grotere ruimtes kunnen zonder dilatatie voeg worden geïnstalleerd. De COREtec® collectie heeft een kurk onderlaag voor een stiller, rustiger en aangenamer loopcomfort.

coretec

Meer informatie >

Douwes Dekker

Wie een nieuwe vloer zoekt, kijkt altijd of het karakter daarvan goed bij zijn woonbeleving past. De vloerkeuze is immers bepalend voor de sfeer in je huis en de verdere inrichting daarvan. Genoeg redenen om alleen tevreden te zijn met een PVC vloer die een sfeer creëert waarbij je je helemaal happy voelt, die je woning meerwaarde geeft en die ook nog eens gemakkelijk te onderhouden is. Met Douwes Dekker® vind je altijd de vloer die het beste bij je past!

Bekijk hier de Douwes Dekker PVC vloeren >>

Moduleo

Moduleo® combineert de authentieke schoonheid van natuurlijke producten met de robuuste duurzaamheid van innovatieve vinyltechnologie.

Met vier verschillende productassortimenten; Moods, Impress, Select en Transform, bieden we afwerkingen met mooi hout-en steeneffect zoals eik, wengé, teak, den, esdoorn, iep, beton, leisteen, blauwe steen en graniet.
Bekijk hier de Moduleo vinyl vloeren >>

moduleo vloer kopen, pvc vloer aanbieding

Download de Moduleo Brochure >>

Wij helpen u graag…

Door het brede aanbod laminaatvloeren, PVC-vloeren en houten vloeren ziet u misschien van de bomen het bos niet meer. VDS Vloeren geeft u graag advies en helpt u graag met uitzoeken van uw droomvloer. Onze adviseurs kijken samen met u naar uw situatie om zo tot de perfecte match te komen. VDS Vloeren heeft diverse showrooms in Brabant en Zuid-Holland. Ook bieden wij de mogelijkheid voor het maken van een afspraak aan huis.