Bekend van TV Wonen
Gratis advies aan huis
Alleen kwaliteitsmerken
CBW-erkend
100% Klanttevredenheid

Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen.

In deze voorwaarden zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

CBW-erkende woonwinkels hanteren een erkenningsregeling met 3 garanties

  1. Extra garantie
    CBW-Erkende winkels bieden een extra goede productgarantie
  2. Veilig (aan)betalen
    Je kunt zonder risico aanbetalen*. Het restantbedrag betaal je pas bij aflevering
  3. Onpartijdige klachtafhandeling
    Mocht je ooit een klacht hebben, dan is er de onafhankelijke Geschillencommissie Wonen

 

Logo_CBW_erkend

*) Let op! Gaat een CBW-erkende winkel failliet dan heb je recht op een vervangende koop. Het aanbetalingbedrag wordt dan in mindering gebracht met een maximum van 25%. Voor keukens, sanitair en harde vloeren is dit 15%. Zie voor de exacte regeling en werkwijze de CBW-erkend-voorwaarden voor woonwinkels. Download hier de Algemene Voorwaarden voor de woonwinkels.

Wij helpen u graag…

Door het brede aanbod laminaatvloeren, PVC-vloeren en houten vloeren ziet u misschien van de bomen het bos niet meer. VDS Vloeren geeft u graag advies en helpt u graag met uitzoeken van uw droomvloer. Onze adviseurs kijken samen met u naar uw situatie om zo tot de perfecte match te komen. Ook bieden wij de mogelijkheid voor het maken van een afspraak aan huis.