Bekend van TV Wonen
Gratis advies aan huis
Alleen kwaliteitsmerken
CBW-erkend
100% Klanttevredenheid

Green Flor Vloeren

Het Green-Flor® producten programma is één van de nieuwste creaties, speciaal ontwikkeld voor de Europese markt. Door de samenwerking van Green-Flor® met lokaal gerenommeerde en gespecialiseerde vloer-en interieur decoratiebedrijven in verschillende landen, zijn kwaliteit, service en het juiste productadvies gewaarborgd. Green-Flor® streeft naar het brengen van een ongekend uitgebreid en uniek aanbod van vloeroplossingen, volledig afgestemd op uw wensen.

Speciaal voor het nieuwe Green-Flor®-programma, zijn alle noodzakelijke testen volgens de Europese EN-normen in laboratoria van onafhankelijke officieel geaccrediteerde Europese instituten met success uitgevoerd. Het product biedt daarom dan ook zekerheid op alle belangrijke eigenschappen voor vloeren, zoals onder andere kleur-, maat- en slijtvastheid. Green-Flor® heeft tot doel u alleen erkende en bewezen kwaliteit te leveren, waardoor long-life professionele oplossingen voor een zorgeloos gebruik, verzekerd zijn.

Een impressie van de mogelijkheden met Green Flor vloeren

New Square Piazza

Grand Floor Classic

Omoda winkelvloer

Ikea showroom

Kantoorruimte

Tandarts praktijk

Duurzaam en verantwoord

Bij de ontwikkeling van de Green-Flor producten staat de zorg voor het milieu en de leefomgeving centraal. Alle Green-Flor®-producten zijn zo ontwikkeld dat ze 100% recyclebaar zijn en met VOC-waarden (vluchtige organische stoffen) ver beneden de Europese norm liggen. Verder zijn Green-Flor®-producten getest op aanwezigheid en gehalte aan zware metalen en volkomen veilig voor gebruik in het binnenklimaat verklaard.

Het zeer gemakkelijke reinigen en onderhouden van het product, vermindert daarnaast de hoeveelheid te gebruiken water, chemische reinigingsmiddelen en energie.
Voor Green-Flor® is het een voorwaarde om een duurzaam, verantwoord product te brengen waarbij het milieu zowel voor, tijdens als na het productieproces gerespecteerd en ontzien wordt en om zo bij te dragen aan een aangename leefomgeving.

Chat Café

Home Café

Restaurant

Share Tea Bar

Woonkamer

Kinderkamer