Meerdere showroomlocaties
gratis advies aan huis
alleen kwaliteitsmerken
bekend van VT Wonen
CBW-erkend

Eindhoven is bekend omdat het de thuisstad is van PSV, Philips en het jaarlijkse evenement GLOW. Dat zijn de dingen die bezoekers naar de stad trekken. Aan dat lijstje mag ook de prachtige showroom van www.vds-vloeren.nl toegevoegd worden, waarin een groot assortiment van de nieuwste vloeren te bewonderen is.

Een ruim aanbod aan vloeren bij de Eindhovense showroom.

Bij www.vds-vloeren.nl vindt u een groot assortiment van de nieuwste vloeren. Deze vloeren zijn geselecteerd op basis van kwaliteit. Zo weten wij dat wij u goede producten aanbieden. Er zijn verschillende varianten van de vloeren beschikbaar. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan prachtige, warme houten vloeren of makkelijk te monteren laminaat. Natuurlijk kunt u ook voor andere vloeren, zoals bijvoorbeeld pvc, bij ons terecht.

U kunt bij VDS Vloeren de nieuwste trends op het gebied van vloeren verwachten. Natuurlijk worden er ook klassiekers aangeboden, zodat er altijd iets is dat bij u en uw woonsituatie past. Wanneer u de vloeren wilt bekijken, is dit mogelijk. VDS Vloeren heeft namelijk showrooms op 18 locaties in Nederland. Hierdoor is er altijd wel een showroom bij u in de buurt. Door een afspraak te maken, kunt u de vloeren komen bekijken op een voor u geschikte datum en tijd. De showroom is dus alleen op afspraak te bezoeken. Dit is zo, omdat deze in samenwerking met de leveranciers wordt verzorgd. Dat betekent ook dat wij u meteen de nieuwste producten kunnen laten zien.

Wanneer u een afspraak heeft gemaakt in de showroom, wordt u hartelijk ontvangen door een van de deskundige specialisten. Deze hebben al jaren ervaring in de branche en zijn op de hoogte van de huidige trends. Hierdoor kunnen ze u ook tips geven op het gebied van styling en weten ze precies wat past bij de sfeer van uw huis. Vanzelfsprekend is elke afspraak vrijblijvend en kunt u ook zelf rondkijken in de showroom. Deze is gevuld met de nieuwste producten. Soms kunt u zelfs vloeren bekijken die nog niet te bestellen zijn bij andere winkels. Wanneer u een keuze gemaakt heeft, kunt u de vloer die u heeft gekozen ook direct kopen. Dat maakt de dag in de showroom helemaal compleet.

Maak een afspraak

Via onderstaand formulier kunt u gemakkelijk en snel een afspraak maken.

Let op! Oud Gastel (onze hoofdvestiging) is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10 tot 17 uur. Op maandag is ons bedrijf gesloten. Voor Oud Gastel hoeft u geen afspraak te maken, de koffie staat voor u klaar. Wij staan hier altijd tot uw beschikking. De andere locaties zijn te bezoeken op afspraak met één van onze adviseurs op afspraak.