Bekend van TV Wonen
Gratis advies aan huis
Alleen kwaliteitsmerken
CBW-erkend
100% Klanttevredenheid

VDS Vloeren uit Steenbergen, verdeler van hoogwaardige vloerbedekkingen, heeft sinds kort een nieuwe categorie vloerbedekking in zijn collectie opgenomen, de COREtec® klikvloeren 

VDS Vloeren uit Steenbergen, verdeler van hoogwaardige vloerbedekkingen, heeft sinds kort een nieuwe categorie vloerbedekking in zijn collectie opgenomen, de COREtec® klikvloeren 

COREtec® klikvloeren zijn gemaakt van gerecycleerd hout, bamboo, kalksteen en zuiver pvc.
De backing van COREtec® klikvloer bestaat uit een kurklaag die zorgt voor o.a. zeer goede geluidsdemping (19db) en warm en comfortabel gevoel. COREtec® klikvloeren kunnen in iedere huiselijke en zakelijke omgeving snel en gemakkelijk geplaatst worden.

VDS Vloeren gebruikt COREtec nu o.a. in tuinkamers, waar water in komt bij slecht weer. Geen probleem voor deze vloer, aldus Patrick van der Smissen. Veel klanten kiezen ervoor om deze vloer ook door te trekken in hun woning.

De samenwerking tussen COREtec en VDS Vloeren is de afgelopen tijd geïntensiveerd. Vanuit VDS Vloeren werken we met goede, kwalitatieve vloeren waar lange garanties op zitten. Dit eisen wij van onszelf. Kwaliteit gaat boven alles. Bovendien zijn wij vanuit VDS Vloeren altijd op zoek naar nieuwe producten, die niet op iedere hoek van de straat te koop zijn. Exclusiviteit en eigenheid, dat stralen we uit. Dit vinden we ook in COREtec. COREtec® klikvloer heeft een levenslange garantie bij residentieel gebruik.
De gepatenteerde constructie (exclusief van USFloors) is extreem stabiel. COREtec® klikvloer krimpt niet en zet niet uit, zelfs bij extreme omstandigheden. Uw COREtec® klikvloer kan direct geïnstalleerd worden over bestaande tegel- planken- betonvloeren. COREtec® klikvloer vangt oneffenheden in de ondervloer volledig op.
Op de VT Wonen en designbeurs in de RAI in Amsterdam die gehouden wordt van 27 september t/m 2 oktober zal VDS Vloeren uiteraard weer deelnemen. COREtec zal te vinden zijn in onze stand. Tevens kunt u dit product uiteraard in onze showroom bezichtigen.

Tom De Rydt over de samenwerking met VDS Vloeren

Tom De Rydt – COREtec® : De firma US Floors, verdeler van de COREtec vloeren is bijzonder verheugd dat VDS Vloeren ervoor gekozen heeft om haar vloeren op de Nederlandse markt te gaan verdelen. “Met VDS Vloeren heeft COREtec® er een absoluut top verkooppunt bij dat erg actief is op de Nederlandse markt.
Tevens beschikken zij in Steenbergen over een prachtige toonzaal, waarbinnen COREtec® inmiddels een prominente plaats heeft gekregen.

VDS vloeren heeft de voorbije 11 jaar door haar dynamiek en specifieke marktbenadering bewezen dat men ook in moeilijke economische tijden nog sterk kan groeien indien men maar de juiste producten en service aanbiedt.

Van 27 september tot 2 oktober neemt VDS Vloeren met de nieuwe COREtec® klikvloeren ook deel aan de VT Wonen & Designbeurs in de Rai te Amsterdam. Mijn meer dan 20 jaar ervaring met deze beurs zegt me dat dit een heel goede keuze is daar de beurs heelwat koopkrachtige consumenten over de vloer krijgt.

“Ik ben ervan overtuigd dat VDS Vloeren en haar team van enthousiaste medewerkers, een zeer interessant verkooppunt is om ons baanbrekend COREtec® product tot een succes te maken,” meldt Tom De Rydt

Wij helpen u graag…

Door het brede aanbod laminaatvloeren, PVC-vloeren en houten vloeren ziet u misschien van de bomen het bos niet meer. VDS Vloeren geeft u graag advies en helpt u graag met uitzoeken van uw droomvloer. Onze adviseurs kijken samen met u naar uw situatie om zo tot de perfecte match te komen. Ook bieden wij de mogelijkheid voor het maken van een afspraak aan huis.