Bekend van TV Wonen
Gratis advies aan huis
Alleen kwaliteitsmerken
CBW-erkend
100% Klanttevredenheid

Met 18 bezichtingspunten verspreid over Nederland en (een deel van) Belgie heeft VDS Vloeren de mogelijkheid het aanbod vloeren te bekijken en te voelen.

Deze 18 showrooms zijn op afspraak open zodat de VDS verkopers alle tijd kunnen nemen voor de klanten. Op die manier kan de consument uitgebreid geïnformeerd worden over de nieuwste trends en producten die op de markt aanwezig zijn.
De consumenten kunnen een afspraak maken via de website www.vds-vloeren.nl of ook telefonisch. De bezichtingspunten zijn te vinden op volgende plaatsen : Amsterdam, Almelo, Breda, Den Haag (2x) Eden, Groningen, Haarlem, Leeuwarden, Nederweert, Rotterdam, Utrecht, Steenbergen, Wielsbeke (België) , Wijk bij Duurstede, Eindhoven, Tholen, Deventer, Heerenveen, Assen.
Patrick van der Smissen, eigenaar VDS Vloeren: ‘VDS Vloeren neemt van 27 september t/m 2 oktober voor de tweede opeenvolgende keer deel aan de VT Wonen & Designbeurs in Amsterdam RAI. We gaan terug groots uitpakken op deze voor VDS belangrijke beurs. Wij hebben er bewust voor gekozen om geen webshop te starten, omdat wij vanuit VDS Vloeren vinden dat een klant de vloer moet kunnen zien en voelen, met een juist advies, voordat hij tot koop overgaat. Op een plaatje is het toch anders, vandaar dat wij hebben uitgebreid met 18 bezichtigingspunten zodat de klant nooit ver hoeft te reizen voor een mooie vloer.’
VDS Vloeren biedt een ruime keuzen uit Laminaatvloeren – Houten vloeren – PVC Vloeren – traprenovatie en renoveren van vloeren.

Laminaatvloeren
Wie een laminaatvloer koopt, doet dat altijd met de bedoeling om hiervan zo lang mogelijk te genieten. De keuze van de vloer is bepalend voor de sfeer in huis en voor de verdere inrichting. VDS-Vloeren heeft een uitgebreide laminaatcollectie van verschillende kwalitatief goede merken zoals Quick-Step. De voordelen van laminaat zijn bij een ieder bekend.

Houten vloeren
VDS-Vloeren is van oorsprong een parketspeciaalzaak. Dit omdat wij hout een warm hart toedragen. Tegen de uitstraling van een echte houten vloer kan niets op. Van een superstrakke, moderne inrichting tot een meer gezellige of klassieke. Een mooie houten vloer staat altijd en geeft direct karakter aan een ruimte. VDS-Vloeren stelt je, als vloerspecialist, met veel genoegen een innovatief gamma van samengestelde houten vloeren voor. Tevens is VDS Vloeren gespecialiseerd in vloerverwarming en koeling en geluidsdoordracht onder alle vloeren.

PVC Vloeren
PVC is de nieuwe trend in wonen. Niet alleen door de prachtige uitstraling waar je zowel strakke interieurs als nostalgische interieurs kunt creëeren, maar ook door heel simpel: Weinig onderhoud. Sinds kort is VDS Vloeren ook verdeler van de nieuwe COREtec® vloeren.
VDS Vloeren neemt van 27 september t/m 2 oktober deel aan de VT Wonen & Designbeurs in Amsterdam RAI.

Wij helpen u graag…

Door het brede aanbod laminaatvloeren, PVC-vloeren en houten vloeren ziet u misschien van de bomen het bos niet meer. VDS Vloeren geeft u graag advies en helpt u graag met uitzoeken van uw droomvloer. Onze adviseurs kijken samen met u naar uw situatie om zo tot de perfecte match te komen. Ook bieden wij de mogelijkheid voor het maken van een afspraak aan huis.